dimarts, 1 de novembre de 2011

Los gritos del pasado, de Camilla Läckberg

Edició: Butxaca
Editorial: Maeva Ediciones 2009
Pàgines: 423
Idioma: Castellà
Valoració: @@@

Aquest és el segon llibre de Camilla Läckberg, una de les escriptores que venen amb la nova "tanda" d'escriptors nòrdics. En aquest cas, ella és sueca. El llibre pertany a una trilogia que conté prèviament "La Princesa de hielo" i després d'aquest, "Las hijas del frío".

El llibre ens explica la història de la investigació d'una sèrie d'assassinats... fruit d'un assassinat d'avui dia, es veu que hi ha connexió amb uns altres fets passats a finals dels anys 70. Qui investiga, un jove inspector de la comissaria d'una població petita a Suècia... amb pocs mitjans, anirà lligant pistes per acabar trobant el fil conductor entre el passat en l'actualitat i el que va passar fa molts anys.

Es tracta d'una història que enganxa des del primer moment, per sobre, una relació de parella que ja va començar en el llibre anterior, i ara gira en aquest al voltant de l'embaràs de la parella.

No es tracta d'un llibre impressionant, però el recomano perquè sí que és interessant i es llegeix bé. Novel·la d'intriga en la línia nòrdica que està de moda últimament.


2 comentaris:

  1. Només he llegit La princesa de gel i em va agradar. Aquesta la tinc pendent.

    ResponElimina
  2. La idea del llibre la trobo interessant, però em va semblar massa sàdic. Sense desvetllar res, diré que tots els flashbacks que precedeixen a cada nou capítol al final em sobraven, se'm feien repetitius i anguniosos, com si l'autora pensés que "posant-hi més morbo" tindria més èxit. Que, avui en dia, a més patiment, més vendes...

    ResponElimina