divendres, 30 de desembre de 2011

Sé el que estàs pensant, de John Verdon

Edició: Quarta Edició - Març 2011 - 
Editorial: Proa - Col·lecció Beta
Pàgines: 414
Idioma: Català
Valoració: @@@@

Novel·la negra, ràpida, que "enganxa". És la història d'un assassí en sèrie que es posa en contacte amb les seves víctimes mitjançant missatges en els quals els revel·la que té un control absolut sobre el que estan pensant.... fa posar la pell de gallina. Llest, àgil i sobretot BOIG, molt BOIG. Aquest és el perfil de l'home que hi ha darrera de la sèrie de crims que es van comentent i per als quals la policia no "rasca bola" i finalment, és gràcies a la col·laboració d'un policia retirat que arriben a treure l'entrellat de tot plegat. 

Òpera prima de Verdon, publicista creatiu que sembla que un cop s'ha retirat ha trobat en l'escriptura una passió que pel que sembla, no se li dóna pas malament. Sembla que fa uns mesos va sortir la segon part: "No obris els ulls". A veure si els Reis estan atents i se'n recorden que la primera m'ha agradat força... Ja veurem.

No és la novel·la de l'any però li posarem un 4 de 5 per ser directa i "enganxosa", costa de deixar-la. A més, per ser el primer llibre de l'autor, no està malament. Recomenable doncs.

2 comentaris:

  1. A mi em va agradar, és el que tu diu, enganxa. Espero que tinguis sort amb els Reis i et portin l'altra novel·la de l'autor, jo també la tinc pendent.

    Bona entrada d'any!!!

    ResponElimina
  2. He estat a punt de no llegir la ressenya, és justament el llibre que estic llegint ara i no volia saber-ne res! De moment no estic del tot d'acord amb tu, però porto poques pàgines. La temàtica és curiosa i misteriosa, cosa que fa que enganxi, però el principi trobo que té molt poc ritme. A veure què tal evoluciona. D'aquí una setmaneta, suposo, ja sortirà la meva ressenya.

    ResponElimina